Update: Talent van ADO Den Haag gaat op stage in Premier League
Zondag, 18 maart 2018 om 21:51

Sam van Huffel zit nadat hij al geruime tijd meetraint met de hoofdmacht van ADO Den Haag, en ook al bij de wedstrijdselectie zat, dicht tegen zijn doorbraak in het Cars Jeans Stadion aan. De kans is echter aanwezig dat de negentienjarige middenvelder zijn wedstrijden volgend seizoen in Engeland speelt, aangezien daar veel interesse voor hem lijkt te bestaan.

The Sun meldt dinsdagmiddag namelijk dat Van Huffel zich in de kijker bij een aantal clubs heeft gespeeld. Een van de Engelse verenigingen met interesse zou Manchester United zijn, terwijl ook Leicester City het talent naar verluidt op het lijstje heeft gezet. Beide clubs uit de Premier League hebben volgens de tabloid dinsdagavond scouts op de tribune zitten als Jong ADO het opneemt tegen Jong RKC Waalwijk.

Naast Manchester United en Leicester kan Van Huffel volgens The Sun ook op belangstelling rekenen van Aston Villa en Hibernian. Als hij inderdaad de overstap naar een grote Engelse club maakt, wordt dat een nieuw hoofdstuk in een toch al opmerkelijke loopbaan. Van Huffel speelde op zijn achttiende namelijk nog voor Legmeervogels in Uithoorn en mocht via zijn zaakwaarnemer een succesvolle stageperiode afwerken bij ADO.

Update 18 maart 21.51 uur - Talent van ADO Den Haag gaat op stage in Premier League
Sam van Huffel gaat vanaf maandag een week stage lopen bij Leicester City, zo meldt het Algemeen Dagblad. De negentienjarige middenvelder speelt momenteel bij de beloften van ADO Den Haag en heeft er een contract op amateurbasis.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
ADO Den Haag
 
Manchester United
 
Leicester City

Poll
Denk jij dat Sam van Huffel al toe is aan een dergelijke stap?
Ja
Nee
Ik ken de speler niet (goed genoeg)
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties