<
In de wandelgangen
Arsenal-icoon wacht besluit Arsène Wenger af
Dinsdag, 13 maart 2018 om 21:00

Shakhtar Donetsk en Napoli zijn eveneens geïnteresseerd, maar Arsenal lijkt de beste papieren voor de komst van Maycon te hebben. The Gunners hebben de eerste gesprekken met de middenvelder van Corinthians er al opzitten. (UOL Esporte)

Maximiliano Romero is op de weg terug bij PSV. De aankoop van 10,5 miljoen euro moet zijn officiële debuut nog maken, maar traint nu wel voorzichtig met de rest van de selectie mee. (Officiële kanalen PSV)

Patrick Vieira sluit niet uit dat hij ooit als trainer terugkeert bij Arsenal. De Fransman wil echter niets doen voordat landgenoot Arsène Wenger een beslissing heeft genomen over zijn toekomst. (L’Équipe)

Internazionale haalt mogelijk twee middenvelders weg bij Sampdoria. I Nerazzurri willen binnenkort in gesprek gaan met Karol Linetty en Dennis Praet. (Diverse Italiaanse media)

Scouts van Sampdoria zijn dinsdagavond aandachtig toeschouwer bij het duel tussen AS Roma en Shakhtar Donetsk. De Italianen denken aan de komst van Taison. (Mediaset)

Juventus hoopt Andrea Barzagli en Giorgio Chiellini langer te kunnen binden. Terwijl eerstgenoemde tot 2019 vastgelegd moet worden, kan de laatste een voorstel voor een nieuw meerjarig contract verwachten. (Tuttosport)

Poll
Denk jij dat Patrick Vieira een goede trainer zou zijn voor Arsenal?
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties