Neymar senior geeft signaal af: 'Hij heeft ook al een heden bij PSG'
Woensdag, 14 maart 2018 om 12:30

Neymar wordt de laatste dagen hevig in verband gebracht met een uitgaande transfer bij Paris Saint-Germain, vlak nadat de Franse topclub uitgeschakeld is in de Champions League. De Braziliaan, die enkele maanden geblesseerd is en aan het revalideren is in Brazilië, heeft echter geen plannen om PSG op korte termijn te verlaten, zo verzekert zijn vader annex zaakwaarnemer.

Nasser Al-Khelaïfi en Antero Henrique, respectievelijk voorzitter en sportief directeur van PSG, zijn deze week in Brazilië om Neymar te bezoeken. Het tweetal wil niet alleen weten hoe de sterspeler herstelt, maar ook of hij daadwerkelijk aan het peinzen is om de Franse hoofdstad te verlaten en zou opteren voor een stap naar Barcelona of Real Madrid.

Meer: Neymar is ‘geen verwend nest meer’: ‘Het heeft zijn gedrag veranderd’ | Neymar krijgt de voorkeur: ‘Toen werkte hij ook, Mbappé is individualistischer’

Neymar senior is echter duidelijk op een persconferentie: "Neymar heeft al een toekomst bij PSG. Neymar heeft ook al een heden bij PSG." Al-Khelaïfi benadrukt dat Neymar gelukkig is: "Neymar is blij, erg gemotiveerd en gretig om zo snel mogelijk terug te keren. Hij doet zijn best om zo snel mogelijk fit te zijn, maar hij verkeert nu al in een goede vorm."

 
Meer video's
 
Ligue 1
 
Paris Saint-Germain
 
Neymar

Poll
Verwacht jij dat Neymar in de toekomst voor Real Madrid gaat voetballen?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties