'Ik wilde de ballenjongen geen pijn doen, maar gewoon de bal oppakken'
Woensdag, 14 maart 2018 om 14:05

Shakhtar Donetsk had voorafgaand aan het duel met AS Roma dinsdagavond goede papieren om de kwartfinales van de Champions League te halen, maar een doelpunt van Edin Dzeko zorgde ervoor dat de Romeinen verder bekerden. Tijdens de wedstrijd vond er nog een opmerkelijk incident plaats tussen Facudno Ferreyra en een ballenjongen.

Tien minuten voor tijd, met een 1-0 achterstand, wilde de 27-jarige aanvaller snel verder met het spel door een bal snel op te pikken. Een ballenjongen liep volgens Ferreyra hinderlijk in de weg en de Argentijn ontfutselde het leer van het kind af, waarna laatstgenoemde over de boarding vloog. Na afloop wilde Ferreyra graag zijn excuses aanbieden voor het voorval.

ONGELOFELIJK! ?? FC SHAKHTAR eindigde het duel met AS Roma met 10 na een rode kaart van Ivan Ordets, maar deze BIZARRE actie van Facundo Ferreyra werd slechts met geel bestraft!

Posted by voetbalzone on Tuesday, March 13, 2018

"Ik wilde de jongen geen pijn doen, maar gewoon de bal oppakken", citeert onder meer Matchday. "Vanuit mijn kant waren er geen kwade bedoelingen. Ik wilde dat het spel snel voortgezet werd. Na de wedstrijd heb ik gepraat met de spelers van Roma en mijn excuses aangeboden. Ik wilde ook nog even sorry zeggen tegen de ballenjongen, maar er werd mij verteld dat hij al naar huis was."

 
Meer video's
 
Champions League
 
Shakhtar Donetsk
 
AS Roma

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties