'Hij is onder Mourinho van een klif gevallen bij Manchester United'
Woensdag, 11 april 2018 om 20:42

Anthony Martial is sinds de komst van Alexis Sánchez maar vier keer in de basis gestart bij Manchester United en heeft volgens RMC zijn zinnen gezet op een transfer. Het zou voormalig aanvaller Ian Wright niets verbazen wanneer José Mourinho Martial toestemming geeft om te vertrekken.

"Hij is onder Mourinho zo’n beetje van een klif gevallen en als hij Martial of een Marcus Rashford moet laten gaan, dan zal hij waarschijnlijk voor Martial kiezen", aldus de oud-spits van onder meer Arsenal tegenover Sky Sports. "Of ze in mijn ogen moeten nadenken over een vertrek? Ze moeten er inderdaad over nadenken gezien alles wat er gebeurt bij de club en gezien de manier waarop Manchester United speelt."

Meer: Mourinho reageert op vertrekwens: ‘Je krijgt niet altijd wat je wil’ | Chelsea en Bayern azen op ‘enorm getalenteerde’ aanvaller van Man United

"Manchester United zou een stuk dichter bij Manchester City moeten staan met de kwaliteit die ze hebben, maar het lukt ze maar niet om zichzelf te laten zien zoals ze willen." Craig Bellamy, die voor onder meer Manchester City speelde, sluit zich bij de woorden van Wright aan: "Ik mag Martial graag, maar hij frustreert mij ook. Als ik naar hem kijk, dan denk ik vaak: ‘kom op, gebruik je snelheid, ga een keer buitenom’. Die kwaliteiten heeft hij."

Bellamy verwacht dat Rashford in ieder geval op Old Trafford blijft voetballen: "Ik weet zeker dat Manchester United denkt dat hij niet gaat. Hij krijgt misschien niet de speeltijd die hij verlangt en volgend seizoen misschien ook niet als er nog een, twee spelers bij komen, maar hij zou verhuurd kunnen worden. Rashford is een speler die immers nog heel lang meekan, want zo’n goede speler is hij wel. Ik denk dat hij een ster gaat worden."

 
Premier League
 
Manchester United
 
Anthony Martial
 
José Mourinho
 
Alexis Sánchez

Poll
Denk jij dat Anthony Martial volgend seizoen nog voor Manchester United speelt?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties