Neymar: 'Het klonk erger dan het echt was, maar er was inderdaad frictie'
Zondag, 15 april 2018 om 13:44

Neymar streek afgelopen zomer neer bij Paris Saint-Germain en werd vanaf de eerste dag beschouwd als de nieuwe grote ster van de Franse grootmacht. Op het veld leidde dit duidelijk tot irritaties tussen de Braziliaan en Edinson Cavani, maar Neymar geeft aan dat de frictie tussen de twee door de buitenwacht overdreven is.

De irritatie ontstond toen de twee het niet eens werden over wie een penalty mocht nemen: "Het klonk uiteindelijk erger dan het echt was. Natuurlijk was er een bepaalde spanning, frictie met Cavani, maar we hebben het ook weer snel opgelost", doet de nog altijd geblesseerde Neymar zijn kant van het verhaal in gesprek met Globo.

Meer: ‘Real Madrid signaleert Belgische WK-uitblinker als alternatief voor Neymar’ | ‘Neymar wil bekende van Barcelona als vervanger van Cavani’

"Drie dagen nadat het was gebeurd zijn we samen gaan zitten om te praten. We zijn allebei goede spelers, maar we zijn ook mensen en we moesten de persoonlijke kant op zien te lossen. Maar de berichten die naar buiten kwamen waren veel groter. Ik denk ook dat dat komt door wat verkoopt: mensen overdrijven de verhalen en praten over dingen waar ze eigenlijk niet over zouden moeten praten", sluit hij af.

 
Meer video's
 
Ligue 1
 
Paris Saint-Germain
 
Neymar
 
Edinson Cavani

Poll
Denk jij dat Edinson Cavani volgend seizoen nog voor Paris Saint-Germain speelt?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties