'Van der Gaag zei 'nee', Steijn heeft afkoopsom en hij zei: 'Ik heb interesse''
Zondag, 15 april 2018 om 14:11

Sparta Rotterdam ging in de winterstop in zee met Dick Advocaat, die als taak meekreeg om te zorgen dat de Spangenaren zich handhaven in de Eredivisie. Henk Fraser neemt na dit seizoen het stokje over van de Kleine Generaal bij de huidige nummer zeventien en volgens Hugo Borst heerste er intern bij Sparta ook verbazing dat het gelukt is om de huidige trainer van Vitesse te strikken.

Fred Grim, nu nog de rechterhand van Advocaat, leek in eerste instantie de gedoodverfde kandidaat om volgend seizoen in de dugout van Het Kasteel te zitten, maar de oud-doelman kreeg geen toezeggingen van Sparta: "Toen zijn Mitchell van der Gaag (Excelsior, red.), Maurice Steijn (VVV-Venlo, red.) en Fraser gepolst. Nou, Van der Gaag zei ‘nee’, Steijn heeft een afkoopsom en Fraser zei, tot ieders verrassing: ‘Ik heb interesse’", legt Borst uit bij FOX Sports.

Meer: Fred Grim strijkt neer in Keuken Kampioen Divisie: ‘Grote staat van dienst’ | Drenthe: ‘Ik kwam niet binnen als Dikkertje Dap, maar als een fitte jongen'

Volgens de columnist en Sparta-fan vormde het voor Fraser geen beletsel dat hij eventueel in de Jupiler League aan de slag moet en was het daarna binnen een paar dagen rond. Borst denkt dat de Rotterdammers er goed aan hebben gedaan om Fraser boven Grim te verkiezen: "Grim is ook een prima kandidaat, maar je kunt altijd voor een nóg betere kiezen. Wat Fraser voor heeft op Grim? Ik houd van zijn rust, hij heeft overwicht op zijn spelers en hij is een Spartaan."

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Sparta Rotterdam
 
Henk Fraser
 
Dick Advocaat
 
Hugo Borst

Poll
Denk jij dat Henk Fraser een goede trainer zal zijn voor Sparta?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties