Mysterieuze tweet van Ibrahimovic over mogelijke WK-deelname
Zondag, 15 april 2018 om 17:14

Zlatan Ibrahimovic nam na het EK van 2016 afscheid van de nationale ploeg van Zweden, maar het lijkt erop dat de aanvaller zijn rentree gaat maken in het gele tenue van zijn land. "The chance of me playing in the World Cup is skyhöga #FifaWorldCup2018", schrijft Ibrahimovic op Twitter.

‘Skyhöga’ kan vertaald worden als ‘stijgende’, maar verder geeft de 36-jarige spits van Los Angeles Galaxy geen toelichting op zijn tweet. De 116-voudig international, 62 doelpunten, liet vorige week maandag nog weten dat hij niet uitsluit dat hij in actie gaat komen op het WK in Rusland.

MACHTIG DIT! Zlatan Ibrahimovic KLEINEERT zijn tegenstanders in de Major League Soccer (MLS). De Zweed bekroont zijn eerste basisplaats voor LA Galaxy direct met een doelpunt! ???

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 14 april 2018

"FIFA kan mij niet tegenhouden. Als ik daar wil zijn, zal ik daar zijn. Als ik wil spelen, ga ik spelen. Het is niet de beslissing van de FIFA. Het hangt er gewoon vanaf wat ik wil." Ibrahimovic heeft een deal met wedkantoor Bethard en daarom zou de wereldvoetbalbond hem geen toestemming willen geven om mee te doen aan het WK.

Ibrahimovic lijkt zich daar echter weinig van aan te trekken: "Als alles goed voelt en ik kan doen wat ik al die jaren al kan doen, gaan we erover (terugkeer bij Zweden, red.) praten. Op dit moment ben ik vooral blij dat ik speel. We gaat het zien of het mij ook gaat lukken op het WK, als ik erbij ben", sprak Ibrahimovic tegenover Eurosport.

 
Meer video's
 
Wereldkampioenschappen
 
Zlatan Ibrahimovic

Poll
Denk jij dat Zlatan Ibrahimovic terugkeert bij Zweden?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties