Ajax 'vernederd' door PSV: 'Dit heb ik nog nooit zo meegemaakt, zwaar klote'
Zondag, 15 april 2018 om 19:28

Ajax moest zondagmiddag het hoofd buigen voor PSV en verloor met 3-0, waardoor de ploeg van Phillip Cocu zich landskampioen mag noemen. Donny van de Beek baalt na afloop enorm. "Dit heb ik nog nooit zo meegemaakt. Als ploeg hebben we vandaag niet thuis gegeven. Ook qua meedogenloosheid voor de goal...", aldus de middenvelder in gesprek met Voetbal International.

"Zij krijgen die ballen er wél gewoon in. Het was gewoon niet goed genoeg, ik baal echt verschrikkelijk, dit is zwaar klote", vervolgt Van de Beek, die stelt dat men bij Ajax in de pauze nog vertrouwen had in een ommekeer. "Zeker, bij een gelijkspel waren zij natuurlijk nog geen kampioen. We wilden er echt nog wel wat van maken. Die 3-0 was een mentale klap, dan weet je dat het heel lastig wordt."

Meer: Ten Hag klopte aan bij clubleiding: ‘Ik wil niet zeggen dat die er niet waren’ | Ajacied benadrukt: ‘Ik wil hier nog een seizoen vlammen’

"En dan kom je ook nog met twee man minder te staan", verwijst Van de Beek naar de rode kaarten voor Nicolás Tagliafico en Siem de Jong. "Dit was echt een vernedering, het doet hartstikke pijn. Dit heb ik nog nooit zo meegemaakt. Iedereen zit erdoorheen, we balen ontzettend. Ons opladen voor de strijd om plek twee? Dat zal wel moeten, die moeten we nu zien veilig te stellen. Maar al met al was dit een teleurstellend seizoen."

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Ajax
 
PSV
 
Donny van de Beek

Poll
Een terechte overwinning van PSV
Eens
Oneens
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties