PSV hoopt: 'Er is belangstelling, maar heel moeilijk dit moois te verlaten'
Zondag, 15 april 2018 om 20:30

Marcel Brands is blij dat PSV zondag door de winst op Ajax (3-0) de 24e landstitel in de geschiedenis heeft weten te behalen. De technisch manager, die in verband wordt gebracht met een vertrek naar het Engelse Everton, geeft in gesprek met FOX Sports aan dat hij erg nerveus was: "Ik ben zelden zó zenuwachtig geweest."

"Dat gebeurt niet snel, maar vandaag wel. Dit was weer iets aparts, ik hoop maar dat niemand het gemerkt heeft. Ik was heel onrustig", aldus Brands, die vanmorgen vroeg is gaan hardlopen om de zenuwen in bedwang te houden. "Bij de titel die we bij PEC Zwolle haalden (in het seizoen 2015/16, op de laatste speeldag, red.) had ik wel het gevoel dat we hem gingen pakken. Dit keer had ik twijfel of het vandáág al zou gaan lukken."

Meer: PSV gaat transfermarkt op na vertrek aanvoerder: ‘Daar wordt aan gewerkt’

"Ik had wel het gevoel dat we uiteindelijk kampioen zouden gaan worden, maar voor al deze mensen wilde ik het vandaag worden. Mooier dan dit kan niet." Brands constateert dat Phillip Cocu een hecht team heeft gesmeed: "Dit is de titel van het collectief, zonder heel grote individuele uitschieters. De kracht is het team, ik ben heel trots op de staf. Zij hebben fantastisch werk verricht."

Brands wilde na afloop nauwelijks ingaan op vragen over de interesse van Everton, dat nadrukkelijk hengelt naar de diensten van de sportbestuurder. "We zijn alweer druk bezig met volgend seizoen, eigenlijk al vanaf de winterstop. Nu gaan we even genieten, daarna ga ik weer vol tegenaan. Ik heb nog een contract hier. Er is wat belangstelling, maar het is heel moeilijk om dit moois te verlaten."

 
Eredivisie
 
PSV
 
Marcel Brands
 
Marcel Brands
 
Phillip Cocu

Poll
Verwacht jij dat Marcel Brands PSV deze zomer gaat verlaten?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties