Spelersbus Ajax bij ArenA opgewacht door boze supporters
Zondag, 15 april 2018 om 21:18

Ajax ging zondag met ruime cijfers onderuit op bezoek bij PSV (3-0). Door de winst van de Eindhovenaren mag de ploeg van Phillip Cocu zich landskampioen noemen en moet Ajax nog minimaal een jaar wachten op een hoofdprijs. De fans van Ajax lieten na afloop van het duel blijken niet blij te zijn met de prestaties van de spelers.

Tijdens de wedstrijd lieten de fans van de bezoekende partij al hun onvrede blijken over het vertoonde spel. De aanhang liet ook met vuurwerk van zich horen en arbiter Danny Makkelie moest de wedstrijd nog even stilleggen. Na afloop waren de fans van Ajax nog niet bekoeld van de nederlaag, aangezien de spelersbus van Ajax werd opgewacht nabij de Johan Cruijff ArenA.

Verschillende media berichtten dat de bus in Amsterdam tijdelijk werd tegengehouden door een groep ontevreden supporters. Supporters en spelers zouden met elkaar in gesprek zijn gegaan, waarbij de intentie van de Ajacieden was om de boel te sussen. Inmiddels zou het weer volledig rustig zijn rond de Johan Cruijff ArenA.

 
Eredivisie
 
Ajax

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties