PSV'er dient Ten Hag van repliek: 'Een vernedering, vanaf minuut één'
Zondag, 15 april 2018 om 22:00

De spelers van PSV zijn euforisch na de 3-0 overwinning tegen Ajax, aangezien de gewonnen topper ook betekent dat de Eindhovenaren voor de 24e keer in de geschiedenis landskampioen zijn geworden. Steven Bergwijn, die de 3-0 voor zijn rekening nam, zegt dat deze titel voor hem specialer is dan de vorige twee kampioenschappen.

"Tegen mijn oude club, hier in het stadion. Het kan niet mooier", zegt de aanvaller in gesprek met FOX Sports. Bergwijn erkent dat het een beladen duel betrof, maar was niet nerveus. "Er was best wel wat spanning in de groep, maar dat is normaal. Maar ik stond vanmorgen op met een goed gevoel. Ik zei dat ik zou scoren en dat we zouden winnen."

Meer: Begeerde aanvaller hakt knoop door: ‘Of dat bij PSV is? Ja, ik blijf’ | 'Wij kunnen nee zeggen tegen een bod van vijftig miljoen op Lozano’

"Je bent toch een paar keer belangrijk geweest, een paar goals gemaakt. Deze voelt wel echt als de mijne", vervolgt Bergwijn over de behaalde titel. "Ik denk dat we als team altijd voor elkaar door het vuur zijn gegaan. Dan win je het kampioenschap. We hebben heel veel kritiek gehad, maar we zijn gewoon dicht bij elkaar gebleven. Volgend jaar de Champions League winnen? Daar gaan we voor", grapt Bergwijn.

Ook Jorrit Hendrix is uitzinnig en komt in gesprek met Omroep Brabant nog even terug op de woorden van Erik ten Hag dat PSV bang zou zijn geweest voor Ajax. "Ik denk eerder dat het andersom was, zo leek het wel. Ze komen met de laatste kans, willen niet dat wij kampioen worden. Maar het was een vernedering, vanaf minuut één hebben we laten zien dat wij het meest wilden. We gaan er een groot feest van maken."

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
PSV
 
Ajax
 
Steven Bergwijn
 
Jorrit Hendrix

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties