'Als Van der Sar in de spiegel kijkt, moet hij opstappen'
Zondag, 15 april 2018 om 23:41

De spelersbus van Ajax werd bij terugkomst in Amsterdam opgewacht door een groep boze supporters. Deze fans zouden onder meer het ontslag van Edwin van der Sar hebben geëist en ook Valentijn Driessen van De Telegraaf is kritisch op het functioneren van de 47-jarige algemeen directeur.

"Dit is de ontmaskering van alles wat Ajax dit seizoen heeft laten zien, of eigenlijk niet heeft laten zien. Sinds de winterstop is het meer in elkaar geklapt dan het beter is geworden. Als Van der Sar in de spiegel kijkt, moet hij opstappen", aldus de verslaggever op het videokanaal van het dagblad.

Meer: Van der Sar hoopt: ‘Hij zou een geweldige toevoeging voor Ajax zijn’ | Ajax betaalt Manchester United miljoenen en heeft Blind terug

Driessen noemt PSV ‘de terechte kampioen’ en op de zege in het Philips Stadion valt volgens hem ook niets af te dingen: "PSV is echt tot het gaatje gegaan deze wedstrijd en Ajax dacht het bijna freewheelend hier te kunnen klaren. Al die grote woorden zijn niets waar gebleken van de trainer en de spelers."

Van der Sar is sinds november 2015 de algemeen directeur in de Johan Cruijff ArenA en daarvoor was hij directeur marketing en werd hij intern opgeleid voor het grotere werk door Michael Kinsbergen. De voormalig doelman zou zondagavond overigens tegen de supporters gezegd hebben dat ‘opstappen niet zomaar kan’, zo schrijft de website Ajax1.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Ajax
 
Edwin van der Sar

>
Eredivisie
PSV
3
0
Ajax
Zondag, 15 april 2018 om 16:45
Poll
Moet Edwin van der Sar opstappen als algemeen directeur?
Ja
Nee
Weet ik niet
Meer nieuws
   
09:50
09:50
Liverpool krijgt transferadvies: 'Van Atlético is het geen stap terug'
2
   
09:45
09:45
Transferoverzicht Keuken Kampioen Divisie: alle in- en uitgaande transfers
36
   
09:33
09:33
'Als we een goede dag hebben, dan maakt Sturm Graz weinig kans'
16
   
09:20
09:20
Nee, Juve verdient de transfersom van Ronaldo niet terug uit shirtverkoop
34
   
09:10
09:10
In de wandelgangen: Barcelona verrast en gaat voor 'flop' van Real
1
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties