'Het kan maar zo dat PSV slechts één jaar zijn standplaats is'
Maandag, 16 april 2018 om 08:40

Hirving Lozano scoorde zondag niet, maar heeft met zijn vijftien doelpunten en elf assists wel een groot aandeel gehad in het kampioenschap van PSV. De Telegraaf schrijft dan ook dat de Mexicaan zijn transfersom ‘dubbel en dwars’ waard is gebleken.

PSV nam de 22-jarige Lozano volgens de krant voor acht miljoen euro exclusief variabelen over van Pachuca en de 24-voudig international had vrijwel geen tijd nodig om de supporters voor zich te winnen in het Philips Stadion. "Een ouderwets handenbindertje, die elke wedstrijd twee of drie verdedigers bezighoudt. Kan schieten, geeft voorzetten en heeft een individuele actie", schrijft het dagblad.

Meer: 'Wij kunnen nee zeggen tegen een bod van vijftig miljoen op Lozano’ | ‘Leegloop dreigt bij PSV: toekomst van vier basisspelers onzeker’

"Begon in zijn eerste seizoen in Europa als een komeet en bleek zelfs in een daarna wat mindere fase soms in staat te toveren. Smetje is zijn opvliegende gedrag. Met twee rode kaarten en in totaal vijf wedstrijden schorsing benadeelde hij zijn team. Hij zal zijn temperament onder controle moeten houden. Het kan maar zo dat Eindhoven slechts een jaar zijn standplaats is. Zeker bij een succesvol WK."

De doelpunten tegen Ajax werden zondag gemaakt door Gastón Pereiro, Luuk de Jong en Steven Bergwijn. Dankzij de twaalf schoten op doel en drie doelpunten is PSV de rivaal uit Amsterdam overigens voorbij als ploeg met de meeste schoten op doel (250 om 242) en de meeste doelpunten (82 om 80) in dit voetbaljaar in de Eredivisie.

 
Eredivisie
 
PSV
 
Hirving Lozano
 
Gastón Pereiro
 
Luuk de Jong

>
Eredivisie
PSV
3
0
Ajax
Zondag, 15 april 2018 om 16:45
Poll
Denk jij dat Hirving Lozano volgend seizoen nog voor PSV speelt?
Ja
Nee
Meer nieuws
   
00:30
00:30
In de wandelgangen: Manchester City wil ex-Tukker voor 4,5 miljoen verkopen
1
   
00:00
00:00
'Je kunt niet van favoriete club veranderen, maar nu doe ik dat wel'
1
   
23:50
23:50
Transferoverzicht Keuken Kampioen Divisie: alle in- en uitgaande transfers
29
   
23:36
23:36
Voorbereiding Eredivisie 2018/19: alle oefenduels van de clubs op een rijtje
13
   
23:25
23:25
Alisson erkent: 'Die avond is van invloed geweest op mijn beslissing'
5
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties