Vertrek bij FC Groningen is aanstaande: 'Ze zullen me willen verkopen'
Maandag, 16 april 2018 om 10:21

Samir Memisevic is mogelijk aan zijn laatste maanden als speler van FC Groningen bezig. De 24-jarige verdediger speelt sinds de zomer van 2016 voor De Trots van het Noorden en ondanks dat hij nog een contract heeft voor één seizoen, heeft Memisevic zijn zinnen gezet op een transfer.

"Als ik eerlijk ben, wil ik graag een stap maken", zegt de Bosniër tegen het Dagblad van het Noorden. "De club en ik hebben ook niet onderhandeld over een nieuw contract. Ik denk dat we allebei weten waar we aan toe zijn. Groningen zal me willen verkopen, nu het nog kan, omdat ze in mij geïnvesteerd hebben. Daarom ben ik waarschijnlijk weg in de zomer."

Het verhaal dat AZ concrete belangstelling heeft gehad voor Memisevic, doet hij af als ‘miscommunicatie’: "Daarom zeg ik nu zo weinig mogelijk over interesse van andere clubs (…) Maar ik denk niet dat ik in Nederland blijf. Het wordt waarschijnlijk de Bundesliga. Zoveel kan ik wel zeggen", besluit de tweevoudig international.

Memisevic, wiens contract door een eenzijdige optie nog wel met een jaar verlengd kan worden, speelde voor Sloboda Tuzla, Teleoptik Zemun, FK Bezanija en Radnik Bijeljina alvorens hij in het Noordlease Stadion terechtkwam. Hij speelde tot dusverre 55 wedstrijden voor FC Groningen en daarin was hij goed voor één assist.

 
Eredivisie
 
FC Groningen
 
Damir Memisevic

Poll
Is Samir Memisevic goed genoeg voor de Nederlandse top, denk je?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties