'Hier moet je Kramer zwaar voor straffen en ik zou hem wegsturen'
Maandag, 16 april 2018 om 10:44

Michiel Kramer liet zich afgelopen zaterdag van zijn slechtste kant zien. De 29-jarige spits kreeg een rode kaart nadat hij Alexander Büttner in het gezicht trapte en zag Vitesse vervolgens met 7-0 winnen van Sparta Rotterdam. Volgens Rob Jacobs moeten de Spangenaren geen genade kennen met Kramer en hem voortijdig wegsturen.

"Ik denk dat Sparta hem weg gaat sturen. Dit kun je niet accepteren in zo'n fase van de competitie. Je benadeelt het elftal. Natuurlijk zal hij zeggen: het stond al 3-0. Maar hij had bij wijze van spreken de 3-3 kunnen maken. Hier moet je hem zwaar voor straffen en ik zou hem wegsturen. Weg", laat Jacobs er in gesprek met RTV Rijnmond geen misverstand over bestaan. Kramer is bij Sparta in het bezit van een aflopend contract en wil graag naar het buitenland.

Meer: Kramer: ‘Of ik jullie mis? Ik denk dat jullie mij meer missen dan ik jullie'

De spits lijkt een forse schorsing tegemoet te kunnen zien na de actie jegens Büttner. "Als je dan zo aangepakt wordt door Büttner, moet je alleen maar wachten wat een scheidsrechter doet. Dan heb je kans dat zij met tien man komen te spelen", stelt de oud-trainer van onder meer Feyenoord en Sparta. "Je gaat niet reageren met een trap in iemands gezicht. Dat doe je toch niet? Maar dat hoort bij Kramer, ik weet niet wat dat is."

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Sparta Rotterdam
 
Vitesse
 
Michiel Kramer
 
Alexander Büttner

Poll
Ben jij het met Rob Jacobs eens?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties