<
In de wandelgangen
Ajax-aanvaller in beeld bij beide Milanese grootmachten
Maandag, 16 april 2018 om 12:00

Boca Juniors wil Gianluigi Buffon nog een avontuur buiten Europa bieden. De Argentijnse grootmacht gaat aan het einde van het seizoen een poging ondernemen om de sluitpost te verleiden tot een extra seizoen als prof. (Diverse Argentijnse media)

Fulham ligt op koers om promotie naar de Premier League te realiseren. Als the Cottagers daarin slagen, kan men de felbegeerde Ryan Sessegnon nog minstens een seizoen binnenboord houden. (Sky Sports)

De toekomst van David Neres zou in de Serie A kunnen liggen. Internazionale en AC Milan hebben de Braziliaanse aanvaller van Ajax op de korrel, al zullen zij alleen een poging ondernemen als Europees voetbal wordt behaald. (Calciomercato)

Na het veroveren van de Franse landstitel heeft Unai Emery in het midden gelaten om hij volgend seizoen nog trainer van Paris Saint-Germain is. Door het uitblijven van Europees succes zit de Spanjaard op de schopstoel. (Diverse Franse media)

Xavi Hernández speelt sinds 2015 voor Al Sadd in Qatar en wil het oliestaatje graag verder helpen op voetbalgebied. De middenvelder, momenteel bezig aan zijn laatste seizoen, wil graag bondscoach worden van de Qatarese ploeg tijdens het WK 2022. (Daily Mail)

Javier Pastore is dit seizoen geen vaste waarde bij Paris Saint-Germain en staat open voor een vertrek bij de Frans kampioen. De Argentijn zou nadrukkelijk in beeld zijn bij Internazionale. (Mediaset)

Poll
Vind jij dat David Neres al toe is aan een volgende stap?
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties