<
In de wandelgangen
Jasper Cillessen in beeld in Liverpool, Madrid en Napels
Maandag, 16 april 2018 om 15:00

Manchester City gaat een poging wagen om Wilfried Zaha los te weken bij Crystal Palace. The Citizens hebben een bedrag van 55 miljoen euro over voor de Ivoriaanse vleugelaanvaller. (The Sun)

Het wordt een race tegen de klok voor Arturo Vidal om het Champions League-tweeluik tegen Real Madrid te halen. De middenvelder van Bayern München raakte op de training geblesseerd aan zijn knie en moet een ‘kleine ingreep’ ondergaan. (Diverse Duitse media)

Jasper Cillessen heeft zich in de spaarzame optredens voor Barcelona in de kijker gespeeld. Liverpool, Atlético Madrid en Napoli willen de reservedoelman van Barça graag binnenhalen. (Mundo Deportivo)

Manchester City heeft Patrick Roberts dit seizoen verhuurd aan Celtic. De middenvelder, wiens contract tot medio 2020 loopt, weet nog niet waar hij volgend seizoen zal spelen. (The Sun)

Arsenal, Liverpool en Manchester City zijn gewaarschuwd. Vadim Vasilyev, voorzitter van AS Monaco, heeft nog eens benadrukt dat Thomas Lemar ‘veel zal kosten’ komende zomer. (Téléfoot)

Newcastle United staat op het punt om Martin Dubravka definitief over te nemen van Sparta Praag. De sluitpost kost the Magpies een bedrag van 4,8 miljoen euro. (Daily Express)

Poll
Vind jij dat Jasper Cillessen Barcelona moet verlaten om ergens anders eerste keeper te worden?
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties