Veltman erkent 'heftige' situatie met fans: 'Ja, het was zeker intimiderend'
Maandag, 16 april 2018 om 16:27

Na de 3-0 nederlaag bij PSV werd de spelersbus van Ajax zondagavond bij terugkomst bij de Johan Cruijff ArenA staande gehouden door woedende fans. De supporters eisten uitleg van de spelers en staf. Joël Veltman en consorten gingen in gesprek met de tientallen boze fans en de verdediger geeft aan dat hij zeker geïntimideerd was.

"Ja, het was zeker intimiderend. Natuurlijk. Het was even heftig. Je komt in een grote groep terecht en af en toe was het meer sussen dan echt wat zeggen. Ik snap de frustratie, dat hebben wij ook", zegt Veltman in gesprek met De Telegraaf. Hakim Ziyech werd geduwd door een supporter, maar dat heeft Veltman niet meegekregen: "Ik lees ook dingen, maar ik heb het niet gezien. Dus ik kan er niet over oordelen."

Meer: Veltman ziet Blind graag terugkeren: ‘Een echte Ajacied is altijd welkom'

De training van maandagochtend begon veel later dan gepland en gesuggereerd werd dat spelers en staf met elkaar in gesprek zijn geweest om de situatie te bespreken: "Ja, wat wil je horen?", antwoordt Veltman geprikkeld op een vraag van de journalist. "Dat we slecht hebben geslapen? Dat het een kutnacht was? Ja, natuurlijk, het is allemaal kut."

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Ajax
 
Joël Veltman
 
Hakim Ziyech

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties