Blessure zet streep door restant seizoen Batshuayi en brengt WK in gevaar
Maandag, 16 april 2018 om 16:41

De kans is aanwezig dat Michy Batshuayi zijn laatste wedstrijd al gespeeld heeft voor Borussia Dortmund. De aanvaller en die Borussen maken maandag namelijk bekend dat de Rode Duivel tijdens de met 2-0 verloren Revierderby tegen aartsrivaal Schalke 04 een serieuze blessure heeft opgelopen.

De ploeg van trainer Peter Stöger ging zondag onderuit tegen de streekgenoot en dat was niet het enige slechte nieuws dat BVB te verwerken kreeg. Batshuayi moest in de blessuretijd op een brancard het veld af na een duel met Benjamin Stambouli en even werd gevreesd dat de spits zijn enkel had gebroken. Nader onderzoek heeft nu echter uitgewezen dat er geen sprake is van een breuk, maar dat hij wel schade aan zijn enkelbanden heeft opgelopen.

Batshuayi moet hier waarschijnlijk enkele weken van herstellen en de kans is groot dat hij dit seizoen niet meer in actie komt in de Bundesliga. Dortmund geeft echter aan dat het niet uitgesloten is dat hij het WK dat over twee maanden in Rusland van start gaat wel zal halen. De 24-jarige aanvaller speelt sinds zijn overstap op huurbasis van Chelsea sinds januari in het Signal Iduna Park en keert na dit seizoen normaal gesproken weer terug naar Londen. Voor de Duitsers was hij tot nu toe goed voor negen goals en een assist in elf officiële wedstrijden.

 
Meer video's
 
1. Bundesliga
 
Borussia Dortmund
 
Chelsea
 
Michy Batshuayi
 
Benjamin Stambouli

Poll
Denk jij dat Michy Batshuayi volgend seizoen weer bij Chelsea speelt?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties