Bulthuis laat opponent bloeden: 'Echt waar? Nee, je neemt me in de maling?'
Maandag, 16 april 2018 om 17:45

VVV-Venlo wist zaterdagavond niet te scoren tegen sc Heerenveen, terwijl de Friezen wel het net wisten te vinden via Reza Ghoochannejhad en invaller Nemanja Mihajlovic (0-2). Tijdens het duel kwam Dave Bulthuis in botsing met Lennart Thy, waaraan de spits een bloedende voet overhield. Bulthuis wist na afloop niets van de blessure af.

Bulthuis werd in een interview met de NOS geconfronteerd met het feit dat Thy zwaar bebloed was. "Echt waar? Nee, je neemt me in de maling? Daar wil ik best mijn excuses voor aanbieden. Het is niet mijn bedoeling om mensen expres te blesseren of pijn te doen", aldus de verdediger. "Ja, het is erg ongelukkig voor hem."

"Ik heb wel gemerkt dat hij naar de kant moest. Maar ik wist niet dat dat door die trap kwam." Maurice Steijn, trainer van VVV, baalde flink van de overtreding van Bulthuis. "Heel zuur dat wij zo lang met tien man staan door een overtreding van Bulthuis. Hij krijgt wel geel, maar wij hebben een man minder in het veld. Eigenlijk zou je zo'n blessurebehandeling in het veld moeten laten doen. Nu worden wij dubbel gestraft."

 
Eredivisie
 
sc Heerenveen
 
VVV-Venlo
 
Dave Bulthuis
 
Lennart Thy

Poll
Een gele kaart was de juiste straf
Eens
Oneens
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties