Helmond pikt 'volksjongen met stukje gezonde brutaliteit' op bij Eredivisionist
Maandag, 16 april 2018 om 19:00

Helmond Sport heeft Rob Alflen aangesteld als nieuwe hoofdtrainer, zo meldt de club uit de Jupiler League maandag via de officiële kanalen. Alflen volgt komend seizoen Roy Hendriksen op. De 49-jarige Utrechter, momenteel nog actief als assistent-trainer bij Heracles Almelo, tekent voor twee jaar in Noord-Brabant.

"We zijn blij dat we met Robby snel een nieuwe trainer hebben kunnen aanstellen die goed bij de club past. Als volksjongen sluit hij goed aan bij volksclub Helmond Sport en heeft hij een stukje gezonde brutaliteit die we ook op het veld terug willen zien. Verder heeft hij als voetballer op hoog niveau gespeeld en daarna stap voor stap zijn carrière opgebouwd als trainer", aldus algemeen directeur Leon Vlemmings op de clubsite.

Alflen was als trainer vijf jaar werkzaam bij FC Utrecht, waaronder één seizoen als hoofdtrainer. De afgelopen tweeënhalf jaar was Alflen assistent van John Stegeman. "Voor mij was het duidelijk dat ik weer op eigen benen wilde staan als hoofdtrainer. Aan de gesprekken met Helmond Sport heb ik een erg goed gevoel overgehouden. Hierdoor was de keuze voor mij makkelijk en ga ik volledig voor deze mooie kans."

 
Keuken Kampioen Divisie
 
Helmond Sport
 
Heracles Almelo
 
Robby Alflen
 
Roy Hendriksen

Poll
Een goede keuze van Helmond Sport?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties