Oud-Ajacied ziet transfer landgenoot wel gebeuren: 'Real wil hem hebben'
Maandag, 16 april 2018 om 19:28

Mohamed Salah imponeert dit seizoen en scoort aan de lopende band. De aanvaller van Liverpool wordt door zijn goede spel in de Premier League en Champions League in verband gebracht met een transfer. Landgenoot Mido weet dat er geruchten spelen rond Salah en zegt dat Real Madrid, dat interesse zou hebben, een goede optie zou zijn.

"Ik weet dat heel veel mensen het niet met mij eens zullen zijn, maar in mijn optiek is Mohamed Salah de beste speler in de historie van het Egyptische voetbal", wordt de oud-aanvaller van onder meer Ajax en Tottenham Hotspur geciteerd door KingFut. "Ik had de vrees dat hij zou falen bij Liverpool, maar geloof nu dat hij klaar is voor het volgende niveau."

Meer: Alisson erkent: ‘Die avond is van invloed geweest op mijn beslissing’

"Real Madrid zal goed kunnen gebruikmaken van zijn sterke punten. Real Madrid wil hem hebben", aldus Mido, die zegt dat de tactiek van Zinédine Zidane ideaal is voor Salah: "We hebben allemaal de slechte optredens van Gareth Bale en Karin Benzema wel gezien dit seizoen bij de 4-4-2 formatie. Madrid zou echt gebruik kunnen maken van de klasse van Salah."

Virgil van Dijk liet zich eerder ook al lovend uit over zijn ploeggenoot: "Het is echt goed voor je om tegen Salah te trainen. Daar word je beter van. Op de training sta ik tegenover drie spelers die behoren tot de beste aanvallers van Europa, samen met een paar gasten in Spanje. Ze maken je allemaal een betere voetballer en je leert veel van ze. Salah steekt in topvorm."

 
Premier League
 
Liverpool
 
Real Madrid
 
Mohamed Salah
 
Gareth Bale

Poll
Verwacht jij dat Mohamed Salah deze zomer gaat verkassen?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties