Heraclied aast op stap naar Nederlandse top: 'Ik voel dat ik klaar ben'
Maandag, 16 april 2018 om 20:12

Jamiro Monteiro wil Heracles Almelo na één seizoen alweer verlaten voor een club in de Nederlandse top. De 24-jarige middenvelder, die afgelopen zomer overkwam van sc Cambuur, zegt in gesprek met RTV Oost dat hij voor zijn gevoel klaar is om het hogerop te zoeken.

"Ik voel dat ik klaar ben voor een stap hogerop. Voor de top vier of vijf van Nederland. Het maakt mij niet uit, ik zie wel wat er komt", aldus de geboren Rotterdammer. Het contract van Monteiro bij Heracles loopt nog tot medio 2020 en bevat een optie voor nog een jaar. Over zijn toekomst heeft de middenvelder nog niet met de clubleiding gesproken: "We zullen zien wat er komt, het is gewoon afwachten."

Monteiro speelde in het verleden bij diverse Nederlandse en Duitse profclubs en kwam sinds de zomer van 2015 uit voor Cambuur, waar hij debuteerde in het betaalde voetbal. Na twee seizoenen vertrok hij naar Heracles. Monteiro heeft tot dusver 34 wedstrijden gespeeld voor de club uit Almelo, waarin hij drie doelpunten maakte en twee keer een medespeler in stelling bracht.

 
Eredivisie
 
Heracles Almelo
 
Jamiro Gregory Monteiro Alvarenga

Poll
Jamiro Monteiro is klaar voor de stap naar de top vijf van Nederland
Eens
Oneens
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties