PSV'er uitzinnig: 'Revanche op iedereen die woordje over me had'
Maandag, 16 april 2018 om 20:38

Na het behalen van de 24ste landstitel uit de clubgeschiedenis, werd PSV maandagavond gehuldigd op het Stadhuisplein. De selectie van de Eindhovenaren werd vanaf het Philips Stadion per ‘platte kar’ naar de duizenden wachtenden supporters vervoerd. Met een aantal glazen bier achter de kiezen stonden Joshua Brenet en Steven Bergwijn de camera van De Telegraaf te woord. "Prachtig, tegen Ajax. Ze hebben een hoop dingen gezegd, wij hebben het gewoon laten zien", klonk het maandagavond uit de mond van Bergwijn.

"Fantastisch, die ambiance. Iedereen had er zin in en wij ook", voegde Brenet dar aan toe. De linksback leek eerder nog op weg naar de uitgang bij PSV, maar bleek uiteindelijk een belangrijke schakel in de behaalde landstitel. "PSV was het belangrijkste voor mij op dat moment en het kampioenschap natuurlijk. Dat hebben we met het team gepakt. Zo heb ik m'n revanche genomen, op iedereen die een woordje over me had."

Meer: ‘De manier van werken bij PSV willen we bij Fenerbahçe implementeren’ | PSV breekt contract Luuk de Jong open: ‘Dit is uitstekend nieuws’

"Kampioen worden met een overwinning op Ajax, mooi weer bij de huldiging... Ze zeggen weleens dat je krijgt wat je verdient he? Dit feest hebben deze jongens echt verdiend", aldus trainer Phillip Cocu. "De fans zijn van heinde en verre gekomen en we gaan er op het Stadhuisplein een prachtig feest van maken."

Zondag werd de titel in de wacht gesleept en Cocu erkent dat hij in de nacht van zondag op maandag weinig heeft geslapen. "We hebben zondagavond feest gevierd met de selectie en familieleden en als je dan in bed ligt, komt alles nog een keer langs. We gaan het vanavond nog een keer overdoen. Als we op het Stadhuisplein geweest zijn gaan we met z'n allen naar De Verlenging, waar een feestje met genodigden is. Daar sluiten we op passende wijze af.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
PSV
 
Phillip Cocu
 
Steven Bergwijn
 
Joshua Brenet

Poll
Steven Bergwijn moet minimaal nog een seizoen bij PSV blijven
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties