Ayoub wijst Oranje niet direct af: 'Dan wordt het een heel groot dilemma'
Maandag, 16 april 2018 om 21:15

Yassin Ayoub hoopt komende zomer deel uit te maken van de Marokkaanse selectie die zich mag tonen op het WK. De kans bestaat echter dat de middenvelder van FC Utrecht niet wordt geselecteerd. Mocht Ayoub niet afreizen naar Rusland, dan sluit de toekomstige spelmaker van Feyenoord het Nederlands elftal niet uit.

"Ik heb de keuze gemaakt voor Marokko. Deels omdat Nederland zich nooit heeft gemeld", zegt Ayoub in het tv-programma Peptalk van Ziggo Sport. Op de vraag van Jack van Gelder wat hij gaat doen als hij niet naar het WK gaat en een belletje krijgt van Oranje-bondscoach Ronald Koeman, antwoordt hij: "Dan wordt het een heel groot dilemma."

Ayoub werd vorig jaar door bondscoach Hervé Renard opgeroepen voor de oefeninterland tegen het Nederlands elftal, een duel dat eindigde in een 1-2 overwinning voor Oranje. De middenvelder kreeg toen echter geen speeltijd en kan dus nog uitkomen voor Nederland. "Ik wil er eigenlijk niet over nadenken, man. Ik speel nu voor Marokko en wil gewoon spelen", besluit Ayoub.

 
Meer video's
 
Nederland
 
FC Utrecht
 
Marokko
 
Yassin Ayoub
 
Ronald Koeman

Poll
Yassin Ayoub zou een meerwaarde zijn voor Oranje
Eens
Oneens
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties