Brands belooft snel besluit: 'Het is moeilijk om dit allemaal achter te laten'
Dinsdag, 17 april 2018 om 07:38

Marcel Brands kon maandagavond niet bevestigen dat hij volgend seizoen nog technisch manager van PSV is. Eerder werd al bekend dat Everton hem graag in huis wil halen. Brands geeft in gesprek met het Eindhovens Dagblad aan dat hij op korte termijn duidelijkheid zal scheppen.

"Ik ga er niet al te lang meer mee wachten en zal binnenkort een beslissing nemen", aldus Brands, die geen aanwijzing kon geven over waar zijn toekomst ligt. "De beslissing is nog niet gevallen. Het is moeilijk om dit allemaal achter te laten. Bij PSV werk ik met mensen waarvan ik weet wat ik aan ze heb en die ik al jaren koester."

Meer: PSV gaat transfermarkt op na vertrek aanvoerder: ‘Daar wordt aan gewerkt’

Algemeen directeur Toon Gerbrands bevestigde anderhalve week geleden dat Everton zich heeft gemeld voor Brands. "Als je hem kent is het nog geen gelopen koers, dat weet ik wel", zei hij bij De Tafel van Kees. "Zijn gevoel moet honderd procent goed zijn, hij zet duidelijke structuren neer, dat heeft hij bij AZ gedaan en ook bij PSV. Zo’n stap moet honderd procent kloppen en als het niet helemaal klopt en zijn gevoel is niet goed, dan zegt hij gewoon ‘nee’."

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
PSV
 
Everton
 
Marcel Brands
 
Marcel Brands

Poll
Denk jij dat Marcel Brands bij PSV blijft?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties