'Hij zou bij Barcelona kunnen spelen, maar ik hoop dat hij nog even blijft'
Dinsdag, 17 april 2018 om 08:41

Clément Lenglet maakt een uitstekend seizoen door bij Sevilla en heeft over interesse niet te klagen. De 22-jarige verdediger zou in de belangstelling van onder meer Real Madrid, Barcelona en Liverpool staan. Vincenzo Montella, trainer van Sevilla, denkt dat de Fransman de Europese top kan halen, maar hoopt dat hij nog even bij los Rojiblancos blijft.

"Hij is een kampioen, zowel in zijn hoofd als op het veld. Lenglet zou in de toekomst bij een club als Barcelona kunnen spelen, maar ik hoop dat hij nog een aantal jaar bij Sevilla blijft", wordt Montella gedurende de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Deportivo La Coruña geciteerd door verschillende Spaanse media. Lenglet werd anderhalf jaar geleden voor ruim vijf miljoen overgenomen van AS Nancy. Dit seizoen speelde hij in alle competities reeds 48 wedstrijden.

Meer: ‘Wij zijn het opleidingsinstituut van Barcelona aan het worden’ | Barça maakt 35 miljoen over en haalt gewenste verdediger in huis

Overigens neemt de druk op trainer Montella toe na een reeks tegenvallende resultaten. Sevilla wist de laatste vijf competitiewedstrijden op rij niet in winst om te zetten. "Ik ben gelukkig bij Sevilla. Mijn contract loopt nog tot volgend jaar, al maak ik me daar nu geen zorgen over", aldus de Italiaanse oefenmeester. "Ik focus me op mijn dagelijkse werk hier. Natuurlijk zijn er voorwaarden voor het verlengen van mijn contract, maar ik hoop hier volgend jaar nog te zijn."

 
Meer video's
 
LaLiga
 
Sevilla
 
Barcelona
 
Real Madrid
 
Liverpool

Poll
Denk jij dat Clément Lenglet komende zomer al de stap naar de Europese top maakt?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties