'Benítez is exact wat Arsenal op dit moment nodig heeft'
Dinsdag, 17 april 2018 om 11:37

Het is nog altijd niet zeker of Arsène Wenger ook volgend seizoen aan het roer staat bij Arsenal. De Franse manager heeft nog een contract tot medio 2019, maar was ook dit jaar geregeld het mikpunt van felle kritiek. Volgens Danny Murphy is Rafael Benítez de juiste man om the Gunners terug te loodsen naar de top van het Engelse voetbal.

"Benítez is exact wat Arsenal op dit moment nodig heeft. Ik hoorde Paul Merson zeggen dat Arsenal-fans een bepaalde speelstijl willen zien, aanvallend voetbal. Nu doen ze dat, maar worden ze vermoord", zegt de oud-middenvelder van onder meer Liverpool en Tottenham Hotspur tegenover talkSPORT. "Ik heb maar kort onder Benítez gespeeld bij Liverpool, maar onder hem zal het spel wel goed zitten bij Arsenal."

Meer: Wenger 'arrogant en pretentieus': 'De spelers zeiden: 'Het is jouw fout''

"Hij zei altijd: Dit is wat we gaan doen en we gaan dat op deze manier voor elkaar krijgen. Je wist exact waar je aan toe was bij hem", vervolgt Murphy. Benítez staat sinds 2016 aan het roer bij Newcastle United, waar zijn contract nog tot medio 2019 loopt. "Hij is een rustige manager, maar ook assertief. Je wil geen ruzie met hem krijgen, want hij heeft een bepaalde meedogenloosheid."

 
Meer video's
 
Premier League
 
Arsenal
 
Newcastle United
 
Liverpool
 
Tottenham Hotspur

Poll
Ben jij het met Danny Murphy eens?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties