'Ik had een goal wel even nodig na een zware periode bij Vitesse'
Dinsdag, 17 april 2018 om 18:36

In de laatste wedstrijden onder het bewind van Henk Fraser moest Thomas Bruns het stellen met een plaats op de reservebank. Afgelopen zaterdag kwam de middenvelder als invaller in het veld in de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Met een treffer droeg hij in het laatste kwartier bij aan de 7-0 overwinning van de Arnhemmers op de ploeg van trainer Dick Advocaat.

"Ik had een goal wel even nodig na een zware periode bij Vitesse. De bank doet pijn. Toekijken is balen", zegt de 26-jarige middenvelder in gesprek met de Gelderlander. Bruns kwam afgelopen zomer transfervrij over van Heracles en speelde tot dusver in alle competities 33 wedstrijden, waarin hij tot 4 doelpunten en 5 assists kwam. "Ik hoop dat er weer speeltijd komt, nu met een andere trainer. Maar dat is allereerst aan mij."

Meer: Slutsky boekt eerste overwinning met Vitesse tegen Russische landskampioen

"Ik moet hard werken en de trainer overtuigen. Ik heb zo'n periode eerder al eens meegemaakt. Onder Jan de Jonge bij Heracles", vervolgt Bruns. Heracles verloor destijds zeven wedstrijden op rij, waarna De Jonge moest vertrekken. "John Stegeman werd vervolgens trainer en ik keerde terug in het elftal. Ik werd zelfs aanvoerder bij Heracles. Daarom: ik besef heel goed dat knokken nodig is."

 
Eredivisie
 
Vitesse
 
Heracles Almelo
 
Sparta Rotterdam
 
Thomas Bruns

Poll
Vind jij dat Thomas Bruns in de basiself thuishoort bij Vitesse?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties