'Ik zou morgen nog terugkeren bij Barcelona als ze zouden bellen'
Maandag, 23 april 2018 om 20:22

Dani Alves verliet Barcelona in de zomer van 2016. Na acht jaar trok hij de deur in het Camp Nou achter zich dicht en tekende hij bij Juventus, waar hij uiteindelijk slechts een seizoen zou blijven. De Braziliaanse rechtsback staat tegenwoordig onder contract bij Paris Saint-Germain, maar zou graag terugkeren naar Barcelona. Dat vertelt hij in een interview bij TV Globo.

De 34-jarige Dani Alves heeft een contract tot medio 2019 in Parijs. "Barça is mijn thuis", aldus de Braziliaans international van PSG. "Het is voor mij onmogelijk om te zeggen dat ik nooit terug zal keren. Ik zou morgen nog terug naar Barcelona gaan als ze me zouden bellen."

De manier waarop hij Barcelona heeft verlaten, doet hem nog altijd pijn. De contractonderhandelingen verliepen zeer moeizaam, met een vertrek als gevolg. "Ik vertrok met pijn in het hart. Ik heb alles gegeven om een prachtige periode op te bouwen bij Barça. Ik vertrok met 23 prijzen in 8 jaar tijd. Ik heb de club veel resultaten gegeven en zij toonden geen respect. Daarna wilden ze dat ik ‘vaarwel’ zou zeggen. Ik weigerde, want het blijft mijn huis. Als het voelt als je huis, dan is er geen vaarwel. Het blijft je huis."

 
LaLiga
 
Barcelona
 
Paris Saint-Germain
 
Juventus
 
Dani Alves

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties