'Ik naar Barcelona? Rustig aan, mijn vrienden! Ik weet dat jullie me missen'
Dinsdag, 24 april 2018 om 17:10

Dani Alves gaf maandag in gesprek met TV Globo aan dat hij graag terug zou keren naar Barcelona, de club die hij in 2016 verliet. "Barça is mijn thuis. Het is voor mij onmogelijk om te zeggen dat ik nooit terug zal keren. Ik zou morgen nog terug naar Barcelona gaan als ze me zouden bellen." Veel media berichtten over het interview, maar de Braziliaan heeft dinsdag laten weten dat zijn woorden verkeerd zijn geïnterpreteerd.

"Ik vertrok met pijn in het hart", zo stelde de routinier eerder tegenover TV Globo. "Ik heb alles gegeven om een prachtige periode op te bouwen bij Barça. Ik vertrok met 23 prijzen in 8 jaar tijd. Ik heb de club veel resultaten gegeven en zij toonden geen respect. Daarna wilden ze dat ik ‘vaarwel’ zou zeggen. Ik weigerde, want het blijft mijn huis. Als het voelt als je huis, dan is er geen vaarwel. Het blijft je huis."

Dinsdag reageert de verdediger van Paris Saint-Germain op Instagram op de ontstane commotie: "Ik naar Barcelona? Rustig aan, mijn vrienden! Ik weet dat jullie me missen en dat het leven zonder ‘De Goede Gek’ zwaar is en dat AS, Marca en Central Lechera mij ook missen. Maar hoewel mijn geschiedenis met Barcelona erg mooi en lang is, is het gewoon voorbij."

"Toen ik zei dat Barcelona mijn thuis is, dat Barcelona in mijn hart zit en dat ik morgen nog terug zou keren, was dat gewoon een verklaring van de liefde die ik voor deze club voel. Dit hoofdstuk is echter al in het verleden. Ik ben blij waar ik nu ben en heb een grote uitdaging voor mij liggen met de mensen hier die geloven in verandering", aldus de Braziliaans international.

 
LaLiga
 
Barcelona
 
Dani Alves

Poll
Verwacht jij dat Dani Alves zijn carrière afsluit bij Paris Saint-Germain?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties