Feyenoorder staat voor 'afscheidswedstrijd': 'Ik moet dat gevoel uitschakelen'
Zondag, 29 april 2018 om 11:22

Voor Miquel Nelom staat zondagmiddag een bijzondere wedstrijd op het programma. De linksback gaat dan namelijk met Sparta Rotterdam op bezoek bij Feyenoord, de club die hem momenteel verhuurt aan de huidige nummer zeventien van de Eredivisie. Nelom erkent dat het wel eens zijn laatste wedstrijd in De Kuip zou kunnen zijn.

Het contract van de verdediger loopt aan het einde van dit seizoen immers af bij Feyenoord. "Het zal in elk geval voorlopig de laatste keer zijn dat ik in De Kuip speel, dus het voelt een beetje als een afscheidswedstrijd voor mij", vertelt hij op de clubsite van de bekerwinnaar. "Het zal leuk zijn om alle bekenden bij de club weer tegen te komen en nog één keer uit de spelerstunnel te stappen."

Het zal Nelom er overigens veel aan gelegen zijn Feyenoord punten af te snoepen: Sparta staat met nog twee duels voor de boeg op een zeventiende plaats en heeft nog zicht op nummer vijftien NAC Breda, dat drie punten meer heeft. "Het gevoel dat ik heb bij de club, zal ik even moeten uitschakelen. Maar iedereen weet dat ik bij Feyenoord ben opgegroeid en dat het de club is waar ik van hou."

 
Eredivisie
 
Feyenoord
 
Sparta Rotterdam
 
Miquel Nelom

Poll
Denk jij dat Miquel Nelom volgend seizoen in de Eredivisie speelt?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties