'Ajax geeft niet op en brengt bod uit van negen miljoen dollar'
Woensdag, 9 mei 2018 om 07:26

Ajax zou een bod van negen miljoen dollar hebben uitgebracht op Lisandro Magallán, zo verzekeren diverse Argentijnse media. De club uit Amsterdam zit al maanden achter de verdediger van Boca Juniors aan, maar de eerste pogingen van Ajax overtuigden de club uit Buenos Aires niet. Daar komt nu mogelijk verandering in.

Boca Juniors-president Daniel Angelici erkende enkele dagen geleden dat men een formeel bod van Ajax had afgewezen. "We hebben een bod van Ajax afgewezen. Onze spelers zijn niet te koop en dat moet de speler zelf ook niet willen", zo stelde de hoogste sportbestuurder van los Xeneizes. Diverse Argentijnse media wisten destijds te melden dat een delegatie van Ajax in Zuid-Amerika was om de transfer af te ronden.

Ajax bood op dat moment vijf miljoen euro en zou nu een verhoogd bod van negen miljoen dollar, omgerekend dik 7,5 miljoen euro, hebben uitgebracht. Ajax heeft behoefte aan nieuwe verdedigers. Mitchell Dijks gaat Ajax verlaten voor Bologna, Nick Viergever gaat transfervrij naar PSV, Joël Veltman is langdurig geblesseerd, en Matthijs de Ligt en Nicolás Tagliafico zouden zomaar naar een andere club kunnen gaan.

Magallán staat sinds 2012 onder contract bij Boca Juniors, dat circa 1,2 miljoen euro betaalde voor de stopper. Na enkele verhuurperiodes en zijn deelname aan de Olympische Spelen in 2016 is de 24-jarige Argentijn eindelijk tot een belangrijke pilaar voor de roemruchte club uit Buenos Aires uitgegroeid.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Ajax

Poll
Denk jij dat Lisandro Magallán in de zomer de overstap maakt naar Ajax?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties