'Barcelona haakt af in strijd voor De Ligt na komst Raiola'
Donderdag, 10 mei 2018 om 14:35

Barcelona is afgehaakt voor Matthijs de Ligt, zo meldt Mundo Deportivo donderdagmiddag. De Catalaanse grootmacht is nog steeds gecharmeerd van de verdediger van Ajax, maar beschouwt de komst van Mino Raiola in het kamp van De Ligt als een tegenvaller. Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur en Bayern München azen nog wel op de jongeling.

De Ligt wordt al jarenlang begeleid door Barry Hulshoff, maar onlangs heeft Raiola zich bij de entourage van De Ligt gevoegd om de gigantische belangstelling voor de Ajacied te dresseren. Volgens Mundo Deportivo is de komst van de flamboyante zaakwaarnemer slecht nieuws voor Barcelona, dat nu definitief is afgehaakt in de strijd om de achttienjarige verdediger.

Meer: ‘Ajax weigerde aanbiedingen van 65 en 50 miljoen voor belangrijk duo’

Barcelona had naar verluidt al een tijdlang goed contact met het kamp-De Ligt, maar de vraagprijs van circa vijftig tot zestig miljoen euro wordt te gortig voor de Catalanen. Raiola is bereid de clubs tegen elkaar uit te spelen, waardoor de prijs zal stijgen. Barcelona wil naar verluidt niet meedoen aan dit proces en houdt geen rekening meer met de komst van De Ligt.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Barcelona
 
Ajax
 
Matthijs De Ligt
 
Mino Raiola

Poll
Verwacht jij dat Matthijs de Ligt na dit seizoen nog steeds onder contract staat bij Ajax?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties