Update: PSV-aanvaller verlaat trainingskamp Oranje met blessure
Woensdag, 16 mei 2018 om 14:38

Bart Ramselaar heeft zich afgemeld voor de tweedaagse trainingsstage van het Nederlands elftal woensdag en donderdag. De middenvelder van PSV is onvoldoende hersteld van een hersenschudding, opgelopen in de wedstrijd tegen FC Groningen, zo meldt de KNVB maandag. Of Ramselaar op tijd fit is voor de Zuid-Amerika-trip van Jong Oranje wordt later bekeken.

De voetbalbond maakt ook bekend dat met Marco Bizot (AZ) is afgesproken dat hij zich woensdag nog niet hoeft te melden. De groep voor de tweedaagse trainingsstage bestaat daardoor nog uit veertien spelers: Juninho Bacuna (FC Groningen), Steven Berghuis (Feyenoord), Steven Bergwijn (PSV), Justin Bijlow (Feyenoord), Kevin Diks (Feyenoord), Denzel Dumfries (sc Heerenveen), Luuk de Jong (PSV), Teun Koopmeiners (AZ), Thomas Ouwejan (AZ), Sergio Padt (FC Groningen), Guus Til (AZ), Tonny Vilhena (Feyenoord), Wout Weghorst (AZ) en Jeroen Zoet (PSV).

Bondscoach Ronald Koeman maakt vrijdag zijn definitieve selectie bekend voor de oefeninterlands met Slowakije (31 mei) en Italië (4 juni). Het treffen met de Slowaken wordt in Stadión Antona Malatinského in Trnava gespeeld. Vier dagen later is het Allianz Stadium het decor van de interland tegen Italië. De aftrap in Turijn is net als tegen Slowakije om 20:45 uur.

Update 16 mei 14.27 uur – PSV-aanvaller verlaat trainingskamp Oranje met blessure
Steven Bergwijn heeft het trainingskamp van Oranje verlaten met een knieblessure, zo meldt de KNVB. De aanvaller van PSV meldde zich woensdag al geblesseerd in Zeist. Na onderzoek door de medische staf van het Nederlands elftal is besloten om Bergwijn naar huis te laten gaan.

 
Meer video's
 
Vriendschappelijke interlands
 
Nederland
 
Bart Ramselaar

Poll
Verwacht jij dat Ronald Koeman gaat slagen als bondscoach?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties