Voormalig verdediger Jlloyd Samuel (37) overleden na auto-ongeluk
Dinsdag, 15 mei 2018 om 18:45

De voetbalwereld is dinsdag opgeschrikt door het nieuws dat Jlloyd Samuel is overleden als gevolg van een auto-ongeluk in Engeland. De 37-jarige oud-international van Trinidad & Tobago bracht dinsdagochtend zijn kinderen naar school en raakte op de terugweg betrokken bij een botsing met een tegenligger. Samuel overleed ter plekke, terwijl de 54-jarige andere bestuurder in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt.

De in San Fernando geboren voormalige verdediger speelde vrijwel zijn gehele loopbaan in Engeland. Tussen 1998 en 2007 kwam hij een kleine tweehonderd keer uit voor Aston Villa, waarna nog vier jaar in het shirt van Bolton Wanderers volgde. Hij speelde daarna nog voor de Iraanse clubs Esteghlal en Paykan en beleefde eerder dit jaar nog een kortstondig avontuur bij Egerton.

De Trinidaanse voetbalbond heeft in een verklaring zijn medeleven uitgesproken: "De bond en zijn voormalige ploeggenoten van de nationale ploeg leven mee met zijn familieleden in het Verenigd Koninkrijk en hier in Trinidad & Tobago." Ook Aston Villa heeft geschokt gereageerd: "We zijn diepbedroefd door het nieuws dat onze voormalige speler Jlloyd Samuel is overleden bij een auto-ongeluk. Onze spelers zullen vanavond (in de Championship play-offwedstrijd tegen Middlesbrough, red.) een rouwband dragen en onze gedachten zijn in deze moeilijke tijd bij zij vrienden en familie."

 
Premier League
 
Aston Villa
 
Bolton Wanderers

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties