'Als Feyenoord echt geïnteresseerd is, dan kunnen ze bellen, zeker weten'
Dinsdag, 15 mei 2018 om 23:35

Ricky van Wolfswinkel heeft nog niet met Feyenoord gesproken over een terugkeer naar de Eredivisie. De Telegraaf meldde vorige maand dat de spits van FC Basel bij de Rotterdamse club in beeld is als opvolger van Nicolai Jörgensen, maar een transfer is op dit moment nog ver weg.

Van Wolfswinkel heeft de vermeende interesse wel meegekregen, erkent hij dinsdagavond voor de camare van FOX Sports. "Ik hoor de geruchten natuurlijk ook. Het komt ook in Zwitserland in de pers, maar dat is het ook. Of er wat speelt? Niet dat ik weet. Dat is ook de afspraak met m'n zaakwaarnemer Louis Laros."

Ofschoon het seizoen van Van Wolfswinkel er vanwege een blessure al opzit, wil hij op dit moment nog niet denken aan een transfer. "Ik hoef geen dingetjes te weten. Als iets serieus is, hoor ik het wel", vervolgt hij. "Ik wil me daar niet druk over maken. Als Feyenoord echt geïnteresseerd is, dan weten ze ons te vinden. Dan kunnen ze bellen, zeker weten."

Van Wolfswinkel is bezig aan zijn eerste seizoen bij FC Basel, dat hem vorig jaar wegplukte bij Vitesse. In 26 officiële wedstrijden was hij goed voor 12 doelpunten en 2 assists, maar toch doken er onlangs berichten op dat de samenwerking tussen de Zwitserse club en de spits mogelijk beperkt zou blijven tot slechts één seizoen. Van Wolfswinkel had zich tegenover de Gelderlander ontevreden uitgelaten over het gebrek aan speeltijd. "Daarom ben ik nu ook best pissig. Ik ben echt een heel slechte bankzitter Dan erger ik me enorm. Maar daarmee wil ik nu helemaal geen breuk forceren", werd hij geciteerd.

 
Eredivisie
 
Feyenoord
 
Ricky van Wolfswinkel

Poll
Zou Ricky van Wolfswinkel een versterking zijn voor Feyenoord?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties