Diego Maradona gaat als trainer en voorzitter verder in Wit-Rusland
Dinsdag, 15 mei 2018 om 23:13

Diego Maradona heeft een nieuwe club gevonden. Het Wit-Russische Dinamo Brest heeft dinsdag namelijk aangekondigd dat de Argentijnse legende zich voor drie jaar heeft verbonden aan de club. Naast trainer wordt Maradona ook meteen voorzitter van de nummer acht van de Wit-Russische competitie.

Maradona zal zich bij Dinamo, dat in 2007 en 2017 de nationale beker in de prijzenkast bij mocht zetten, onder meer bezig gaan houden met ‘strategische ontwikkeling’. De 57-jarige Argentijn komt over van Al Fujairah SC, actief op het tweede niveau in de Verenigde Arabische Emiraten. Bij die club hield hij het ongeveer een jaar vol.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Dinamo wordt een volgend hoofdstuk in een trainerscarrière die maar niet echt van de grond wil komen voor een van de beste voetballers aller tijden. Maradona was in 1994 al actief bij Mandiyú de Corrientes en werkte een jaar later ook voor Racing Club. Zijn periode als bondscoach van Argentinië werd tussen 2008 en 2010 geen groot succes en ook zijn dienstverband bij Al-Wasl uit Dubai was geen lang leven beschoren.

 
Meer video's
 
Wit-Rusland
 
Diego Maradona

Poll
Een goede stap voor Diego Maradona?
Dat denk ik wel
Dat denk ik niet
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties