Update: 'Heerenveen heeft opvolger van Streppel bijna binnen'
Woensdag, 16 mei 2018 om 11:25

SC Heerenveen lijkt zijn pijlen te hebben gericht op Jan Olde Riekerink. De Friezen zijn op zoek naar een opvolger van Jurgen Streppel en de Leeuwarder Courant meldt dinsdagavond dat de 55-jarige oefenmeester momenteel als de belangrijkste kandidaat geldt om in het Abe Lentra Stadion aan de slag te gaan.

"Ik ben momenteel met een paar Nederlandse clubs in gesprek. Ik moet nu een beslissing gaan nemen wat ik ga doen. Ik ben net 4,5 week in China geweest. Ook daar heb ik met clubs gesproken. Er ligt in China een heel mooie aanbieding voor mij klaar", ligt hij zelf toe.

Olde Riekerink werkte voor het laatst als hoofdtrainer van Galatasaray, waar hij februari vorig jaar na een teleurstellende reeks werd ontslagen. In een eerder stadium was hij onder meer jeugdtrainer en hoofd opleidingen bij Ajax, werkzaam bij AA Gent en de Chinese voetbalbond en assistent-trainer bij FC Porto.

Update 16 mei 11.25 uur – 'Heerenveen heeft opvolger van Streppel bijna binnen'
SC Heerenveen heeft Jan Olde Riekerink bijna binnen. Club en trainer hopen er op korte termijn uit te komen, zo meldt Voetbal International. "Ik kan nu nog niks concreets zeggen", aldus Olde Riekerink, die Jurgen Streppel moet opvolgen. "Ik hoop dat dat op korte termijn wel kan. De voorbereiding op het nieuwe seizoen is natuurlijk niet ver weg."

 
Eredivisie
 
sc Heerenveen
 
Jan Olde Riekerink
 
Jurgen Streppel

Poll
Een goede optie voor sc Heerenveen?
Dat denk ik wel
Dat denk ik niet
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties