Update: 'Ajax rondt komst Magallán na het weekend af'
Vrijdag, 18 mei 2018 om 15:32

De toekomst van Lisandro Magallán lijkt in de Eredivisie te liggen. De Telegraaf meldt woensdagochtend namelijk dat Ajax een mondeling akkoord heeft weten te bereiken met de Argentijnse stopper over een naderende overgang. De 24-jarige verdediger heeft zijn ja-woord gegeven aan de Amsterdammers en Ajax hoopt hem naar verluidt eind deze week of begin volgende week te kunnen presenteren.

De ochtendkrant schrijft dat de club die dit seizoen eindigde als nummer twee van de Eredivisie nog wel een overeenkomst moet zien te bereiken met Boca Juniors. De Argentijnen willen een vertrek van de publiekslieveling niet in de weg staan, al moet wel het juiste bedrag op tafel komen. Vermoedelijk ligt de som die Ajax moet betalen om het contract van Magallán af te kopen rond de 8,5 miljoen euro.

Magallán speelt in de nacht van woensdag op donderdag, Nederlandse tijd, namens Boca nog een wedstrijd in de Copa Libertadores tegen Allianz Lima en Ajax hoopt dat de verdediger een dag later al in het vliegtuig richting Nederland zit. De voormalig Argentijns jeugdinternational kan een vijfjarig contract signeren en moet volgend seizoen samen met Matthijs de Ligt, als de jonge verdediger niet vertrekt, het hart van de defensie gaan vormen.

Update 18 mei 15.32 uur - 'Ajax rondt komst Magallán na het weekend af'
De Telegraaf verwacht nog altijd dat de deal aangaande Lisandro Magallán volgende week wordt beklonken. Olé meldt vrijdag dat de miljoenentransfer van de verdediger van Boca Juniors mogelijk vrijdag al wordt afgerond, maar De Telegraaf benadrukt dat er nog wat tijd overheen gaat. De clubs verwachten naar verluidt na Pinksteren een overeenkomst te hebben gesloten.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Ajax
 
Boca Juniors
 
Lisandro Magallán
 
Matthijs De Ligt

Poll
Een goede aanwinst voor Ajax?
Dat denk ik wel
Dat denk ik niet
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties