NAC Breda strikt Van der Gaag als opvolger van Vreven
Woensdag, 16 mei 2018 om 08:39

Mitchell van der Gaag wordt de nieuwe hoofdtrainer van NAC Breda, zo meldt de Eredivisionist woensdagochtend via de officiële kanalen. De 46-jarige oefenmeester tekent een contract voor twee seizoenen, met een wederzijdse optie voor een extra jaar. Van der Gaag volgt Stijn Vreven op, die vertrekt bij de Parel van het Zuiden.

"Met deze overgang naar NAC heb ik de nieuwe uitdaging gevonden die ik zocht. De volle tribunes, de sfeer in het stadion, die echte betrokkenheid van mensen bij een club, dat vind je in Nederland niet zo snel. Deze club leeft gigantisch en staat er goed op in de rest van Nederland. Daarnaast heeft NAC in alle gesprekken een professionele indruk gemaakt", reageert Van der Gaag op de site van zijn nieuwe werkgever.

Van der Gaag stelt dat NAC in de afgelopen jaren stapsgewijs een topsportklimaat heeft ontwikkeld. "Ik ben dus trots dat ik voor deze club mag werken en kijk er naar uit om mijn bijdrage te leveren aan het stap voor stap vooruit helpen van NAC." Hans Smulders, technisch directeur van NAC, is blij met de samenwerking: "De komst van Mitchell is voor ons geweldig nieuws. Ik heb eerder kort met hem samengewerkt bij FC Eindhoven, dus ken hem al wat langer."

"Hij is een natuurlijke leider die werkt vanuit duidelijke kaders, garant staat voor veel trainingsarbeid en een goede visie heeft op het trainersvak. Ook heeft hij de kwaliteit om een grote specialistische staf vanuit meerdere vakgebieden aan te sturen en steekt veel tijd in het individueel beter maken van spelers. Met zijn energie, werklust en enorme drive om te winnen past hij goed bij het DNA van deze club."

 
Eredivisie
 
NAC Breda
 
Stijn Vreven
 
Mitchell van der Gaag

Poll
Een goede keuze van NAC Breda?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties