'Dan mag je niet bepaalde woorden gebruiken, ik heb het over een ziekte, ja'
Woensdag, 16 mei 2018 om 09:11

Vitesse wist dinsdagavond in het eerste duel tegen FC Utrecht in het kader van de play-offs voor Europees voetbal ternauwernood te zegevieren (3-2). Na afloop van de enerverende wedstrijd ontstond er een opstootje tussen verschillende spelers. Yassin Ayoub was niet blij met enkele woorden die vielen bij het voorval.

"Ik hoorde dat één van de spelers een woord gebruikte dat ik niet echt waardeer. Dat moet je niet tegen een teamgenoot van mij zeggen", zegt Ayoub na afloop tegenover Voetbal Inside. "We zijn collega's en al speel je tégen elkaar, je moet wel respect voor elkaar houden", aldus de middenvelder, die volgend seizoen in het shirt van Feyenoord speelt.

"Dan mag je niet bepaalde woorden gebruiken waarin je mensen iets toewenst. Ik heb het over een ziekte, ja. Er werden meer ziektes geschreeuwd. Van beide kanten, denk ik, maar mijn collega's moeten niet worden benaderd op die manier. Ik kom voor ze op, ik vond het niet kunnen dat ik dat hoorde. Emoties horen bij voetballen, maar je moet altijd respect hebben."

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
FC Utrecht
 
Vitesse
 
Yassin Ayoub

Poll
Verwacht jij dat FC Utrecht het Europese ticket pakt?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties