'Vitesse is overtuigd en wil Ajax, PSV en Bundesliga-clubs aftroeven'
Woensdag, 16 mei 2018 om 10:00

Vitesse hoopt Mason Mount ook volgend jaar tot zijn beschikking te hebben. De middenvelder wordt dit seizoen gehuurd van Chelsea en de Arnhemmers hebben inmiddels aan de Londenaren laten weten dat men graag verder wil met het talent, zo meldt Voetbal International. Vitesse heeft veel concurrentie, want ook onder meer Ajax en PSV zouden geïnteresseerd zijn.

Verschillende directeuren uit Nederland en ook Duitsland zouden zich bij Chelsea hebben gemeld om te vragen naar de situatie van Mount. Ook Ajax heeft volgens Voetbal International zeer veel interesse in de jongeling van the Blues. Chelsea zou volgens Engelse media overwegen om Mount te behouden en toe te voegen aan de eerste selectie volgend seizoen.

Mount, die nog tot medio 2021 vastligt op Stamford Bridge, weet nog niet waar zijn toekomst ligt, zo gaf hij aan in gesprek met FOX Sports: "Ik weet het nog niet richting volgend seizoen. Ik ben er nog niet uit namelijk. We gaan zien wat er gaat gebeuren. Ik weet echt nog niks, dus ik heb ook weinig te vertellen. Ik moet eerst met mijn familie en Chelsea gaan praten. Ik ga terug en dan ga ik zien wat volgend seizoen me te bieden heeft."

Edward Sturing, de huidige trainer van Vitesse, baalt in ieder geval dat Mount niet beschikbaar is voor de return tegen FC Utrecht, omdat de Engelsman dinsdag zijn tweede gele kaart in de play-offs pakte: "Dat is jammer. Het was zijn tweede gele kaart en dus een schorsing. Hij is geen onbelangrijke speler. Hij heeft betere wedstrijden gespeeld, maar ik had hem er toch wel erg graag bij gehad."

 
Eredivisie
 
Vitesse
 
Chelsea
 
Mason Mount
 
Edward Sturing

Poll
Verwacht jij dat Mason Mount volgend seizoen weer wordt verhuurd door Chelsea?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties