PSV slaat slag en hengelt 94-voudig international én Anthony Lurling binnen
Woensdag, 16 mei 2018 om 10:26

Johann Vogel keert terug bij PSV. De voormalig middenvelder van de landskampioen wordt per ingang van komend seizoen jeugdtrainer op De Herdgang, zo meldt PSV woensdag via de officiële kanalen. Er wordt momenteel nog bekeken over welk team Vogel komend seizoen de leiding heeft, zo klinkt het. Ook Anthony Lurling gaat in de jeugd van de Eindhovense club aan de slag.

Vogel, die voor een jaar heeft getekend bij PSV, speelde tussen 1999 en 2005 meer dan tweehonderd wedstrijden voor PSV en won in Eindhoven viermaal de landstitel. Ook stond de Zwitser, die in totaal 94 interlands speelde met zijn land, met PSV in de halve finale van de Champions League. Uiteindelijk bleek AC Milan over twee wedstrijden te sterk voor de Eindhovenaren.

Ook Lurling krijgt een functie in de jeugdopleiding van PSV. De voormalig aanvaller van onder meer Feyenoord, NAC Breda en sc Heerenveen liep de afgelopen maanden al stage op De Herdgang; hij wordt assistent-trainer van PSV Onder-15. Daarnaast maken ook Maikel Verberne, Marc van de Ven, Hidde van Boven en Kevin Phoelich, die verschillende functies in de jeugd gaan bekleden, de overstap naar PSV.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
PSV
 
Anthony Lurling

Poll
PSV doet goede zaken
Eens
Oneens
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties