'Hofland heeft stroman bijna binnen; smaakmaker Fortuna vertrekt mogelijk'
Woensdag, 16 mei 2018 om 11:00

Fortuna Sittard en René Eijer zitten deze week wederom om de tafel. De oud-voetballer is de beoogde nieuwe trainer van de promovendus. Naast Eijer en assistent Kevin Hofland zal ook Kristof Aelbrecht als assistent toetreden tot de technische staf van Fortuna, zo weet Voetbal International woensdagochtend te melden.

Het weekblad verwacht dat het drietal deze week een overeenstemming weet te bereiken met de Limburgers. Eijer wordt zodoende de opvolger Claudio Braga. Hofland beschikt niet over de vereiste papieren om hoofdtrainer te zijn, waardoor Eijer als nieuwe stroman moet fungeren. "Ik moet zijn mentor worden op weg naar zijn diploma", liet Eijer al weten.

Het is de vraag of Eijer volgend seizoen gaat samenwerken met Lisandro Semedo. Turkse media brachten de Portugees in verband met Galatasaray, dat zou azen op de aanvaller. Ook Engelse en Duitse clubs hebben Semedo, die tot medio 2019 wordt gehuurd van Apollon Limassol, op de radar staan. Volgens de aanvaller onderhandelen Fortuna en de Cypriotische club momenteel over een definitieve overname.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Fortuna Sittard
 
Kevin Hofland

Poll
Verwacht jij dat Lisandro Semedo volgend seizoen speelt bij Fortuna Sittard?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties