Excelsior ervaart ongekende leegloop: 'De tijd begint te dringen, ja'
Woensdag, 16 mei 2018 om 12:12

Excelsior is nog altijd naarstig op zoek naar een opvolger van Mitchell van der Gaag, die inmiddels heeft getekend bij NAC Breda. Algemeen directeur Ferry de Haan zegt in gesprek met Voetbal International dat hij niet verwacht dat er deze week een nieuwe trainer wordt gepresenteerd: "Na het Pinksterweekend, denk ik. Deze week heb ik twee, misschien drie gesprekken met kandidaten."

"De tijd begint te dringen ja, het mag niet te lang meer duren. Iedereen moet weten waar hij aan toe is", vervolgt De Haan, die al weken op zoek is naar een nieuwe oefenmeester. De sportbestuurder wil nog altijd niet ingaan op namen, omdat dat het proces niet gaat versnellen: "We voeren gesprekken en als er nieuws is melden we het." Onder anderen Fred Grim en Reinier Robbemond worden in de wandelgangen genoemd.

Ook Jan Olde Riekerink zou kandidaat zijn, maar de voormalig trainer van Galatasaray lijkt op weg naar sc Heerenveen. Adrie Poldervaart, gediplomeerd fysiotherapeut die al jarenlang in dienst is van Excelsior, en Damien Hertog worden eveneens in verband gebracht met het trainerschap. Veel spelers gaan vertrekken bij de Rotterdammers, weet het weekblad te melden.

Naast het definitieve vertrek van Hicham Faik, Milan Massop en Khalid Karami lijkt ook de transfervrije Stanley Elbers de deur achter zich dicht te trekken. Theo Zwarthoed, Ögmundur Kristinsson, Mike Havekotte en huurlingen Jordy de Wijs, Levi Garcia en Zakaria El Azzouzi verlaten Excelsior eveneens. Men hoopt een nieuwe huurdeal te realiseren aangaande Wout Faes, terwijl Mike van Duinen in de belangstelling staat van PEC Zwolle. Kevin Vermeulen, die op de radar staat van FC Volendam, FC Dordrecht en RKC Waalwijk, kan ook nog vertrekken.

 
Eredivisie
 
Excelsior
 
Mitchell van der Gaag
 
Wout Faes
 
Kevin Vermeulen

Poll
Zou Fred Grim een goede keuze zijn van Excelsior?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties