Argentijnse bond blundert met 'handleiding Russische meisjes verleiden'
Woensdag, 16 mei 2018 om 12:45

De Argentijnse voetbalbond wilde trainers, spelers en journalisten die naar het WK in Rusland afreizen informeren over de cultuur aldaar en besloot een bijeenkomst te beleggen om men te informeren over de taal en gebruiken in Rusland. Een specifiek hoofdstuk van de handleiding die werd uitgedeeld trok van velen de aandacht, aangezien dit ging over het verleiden van Russische vrouwen.

'Hoe een kans te krijgen bij een Russisch meisje?', zo luidde het controversiële hoofdstuk, waarin onder meer werd verteld hoe de dames in Rusland willen worden behandeld. "Russische meisjes, net als alle andere vrouwen, letten erop of je fris bent, goed ruikt en of je goed gekleed bent. De eerste indruk is erg belangrijk voor ze. Maak dus werk van je imago."

"Russische meisjes willen niet gezien worden als objecten, ze haten vervelende mannen. Wees niet negatief. Vraag niet steeds dezelfde oude vragen, wees origineel. Ze houden van mannen die initiatief tonen. Als je dat niet van nature doet, oefen dan van tevoren met andere vrouwen. Veel mannen, omdat Russische vrouwen prachtig zijn, willen alleen maar met ze naar bed."

"Natuurlijk gaan jullie meisjes ontmoeten die zich bezighouden met materialistische dingen, hoeveel geld je hebt, of je knap bent. Maar wees gerust. Er zijn veel prachtige vrouwen in Rusland en niet iedere vrouw is geschikt voor jou. Wees selectief", zo klinkt het. Foto's van de handleiding kwamen tijdens de bijeenkomst, die drie uur duurde, online te staan, waarna men schande sprak van de actie van de bond. Toen de bond hiervan op de hoogte was, werd de handleiding snel weer in beslag genomen.

 
Wereldkampioenschappen
 
Argentiniƫ

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties