Brandts keert terug in de voetballerij en meldt zich in de Jupiler League
Woensdag, 16 mei 2018 om 13:40

Ernie Brandts gaat komend seizoen aan de slag bij FC Eindhoven, zo meldt de club uit de Jupiler League woensdag. De voormalig international van het Nederlands elftal wordt een van de assistenten van hoofdtrainer David Nascimento, die zijn samenwerking met Eindhoven met twee jaar heeft verlengd.

Nascimento staat sinds januari aan het roer van Eindhoven, waar hij de opgestapte Wilfred van Leeuwen opvolgde. Onder Nascimento eindigde men als twaalfde in de Jupiler League. De club heeft de ambitie om volgend jaar beter te presteren en men hoopt dat met de aanstelling van Brandts, die sinds vorig seizoen zonder club zat, te realiseren.

De oud-international was in het seizoen 2016/17 nog assistent-trainer bij NEC van Peter Hyballa, maar zat sindsdien zonder club. Brandts was in Nederland eerder hoofdtrainer van onder meer FC Dordrecht en NAC Breda. Assistent-trainer en clubicoon Pascal Maas heeft een contract voor onbepaalde tijd en zal in dezelfde rol als voorgaande seizoenen actief blijven. Ook keeperstrainer Maikel Aerts heeft zijn contract met een jaar verlengd.

Voetbalzone is de officiƫle mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

 
Keuken Kampioen Divisie
 
FC Eindhoven
 
Ernie Brandts
 
David Nascimento

Poll
Ernie Brandts binnenhalen is een slimme zet van FC Eindhoven
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties