<
In de wandelgangen
Roda-aanvaller geniet veel belangstelling uit PL
Woensdag, 16 mei 2018 om 15:00

Ilkay Gündogan staat in de belangstelling van Internazionale. De Italiaanse club gaat een bod doen op de middenvelder van Manchester City als men zich weet te kwalificeren voor de Champions League. (Corriere dello Sport)

Harry Maguire staat op de radar van verschillende topclubs in de Premier League. De verdediger van Leicester City gaat pas na het WK een beslissing nemen over zijn toekomst. (Daily Mirror)

Donis Avdijaj kan op veel belangstelling rekenen. Everton, Newcastle United en Huddersfield Town hebben de aanvaller van Roda JC Kerkrade op het oog. (Daily Mail)

Wigan Athletic wil Callum Elder graag definitief inlijven. De linksback wordt momenteel gehuurd van Leicester City, waar de Australiër nog tot volgend jaar zomer vastligt. (Daily Mail)

West Ham United is uitgekeken op Joe Hart. Tom Heaton, doelman van Burnley, moet de 75-voudig international van Engeland vervangen in de selectie. (The Sun)

Gary McAllister, de nieuwe assistent van Steven Gerrard bij Rangers FC, zegt dat de defensie van de Schotten prioriteit heeft. Onder meer Martin Skrtel van Fenerbahçe staat op het lijstje van versterkingen. (The Times)

Poll
Moet een Nederlandse topclubs Donis Avdijaj binnen proberen te halen?
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties